Thuis in de toekomst van het jeugddomein

22 maart 2022

Contact

Contact

Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t: (030) 7400 500

Pers
e: communicatie@lokalis.nl
t: 06 820 669 44

Buurtteams
www.buurtteamsutrecht.nl

Op 7 april 2022 worden kennis, tools, ervaringen en vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein samengebracht tijdens Samen Toekomst Maken. Om samen met én van elkaar te leren hoe je fundamenteel anders kunt innoveren. Het thema voor deze editie is ‘Thuis in de Toekomst’. 

Thema en programma

Het thema is: Thuis in de toekomst. Hoe ziet onze samenleving eruit in de toekomst? Hoe willen jongeren dan hun leven inrichten? En welke rol speelt digitalisering daarin? Deze vraagstukken en meer komen aan bod. De jeugd is de toekomst, dus investeren en innoveren in jeugddomein is van groot belang.

Je kunt luisteren naar de presentaties en meedoen aan de workshops en brainstorms; op je thuiswerkplek óf op de eventlocatie (de Fabrique Utecht). Daar kun je ook innovatie ervaren op de playground; vol vernieuwende technologieën en producten die je zelf kunt uitproberen. Bekijk het hele programma op de website van Samen Toekomst Maken op de website.

De organisatie

De organisatie van Samen Toekomst Maken is in handen van de Associatie voor Jeugd, samen met haar partners. Een programmagroep van professionals en communicatiespecialisten van organisaties uit de diverse sectoren zijn samen met een eventmanager verantwoordelijk voor de organisatie van het event. De betrokken organisaties zijn Garage 2020, GGD GHOR, NCJ, NJI, Actiz, Cardea, GGD Hollands Noorden en CJG Rijnmond.

Meer informatie en aanmelden

Dit hybride event is voor alle professionals in het jeugddomein. Wil je meer informatie, of je aanmelden om online of offline aanwezig te zijn?

Samen Toekomst Maken